Akácos vendégház

http://koszegibor.hu/wp-content/uploads/2017/02/ezgif-5-22463af244.gif

A kőszegi hegyek lábához, az Akácos Vendégházba invitáljuk Önöket, egy romantikus szőlőhegyre, Pogányokba, ahol a Kőszegi-hegységgel körülölelt, különálló vendégházainkkal nyugodt, természetközeli kikapcsolódást, szállást biztosítunk.

Az Akácos Vendégház kiadó apartmanjai, vendégházai Kőszeg határában fekvő Pogányok szőlőhegy bejáratánál, erdő mellett találhatók, könnyű megközelítési lehetőséggel. Különálló, de egymás közelében fekvő vendégházaink, nyaralók  egy 5000 m2-es lankás területen fekszenek.

Barangolhat a környéken, a pogányi szőlőhegyen,  szőlők között, felfedezheti a borospincéket,  dülő utakon gyalog, kerékpárral könnyedén eljuthat a szomszédos falvakba, de a törtélmi kisvárosba Kőszegre is.  A szőlőhegy felső részéről csodálatos panorámában gyönyörködhetnek.

Szálláshelyünk nemcsak nyáron, de télen is nagyszerű pihenőhely, kiindulási pontja jelzett túristaútvonalaknak, ausztriai sípályáknak, szánkópályáknak. (Mönichkirchen, Semmering, St. Corona, St. Jakob, stb. )

Az Akácos Vendégházban úgy tölti el idejét, ahogy kedve tartja, senki nem zavarja Önt. A jó levegő itt még természetes, s reggel madárcsicsergés és a természet zsongása ébreszti. Ha igazi pihenésre és kikapcsolódásra vágyik, jöjjön el hozzánk Kőszegre, az Akácos Vendégházba és élvezze a csend és nyugalom minden pillanatát.

Reméljük segítséget tudunk nyújtani szállás kereséséhez, a Kőszeg környéki táj megismeréséhez. Bízunk abban, hogy hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Alpokalján, az Akácos Vendégházban.

Honlap: http://www.akacosvendeghaz.hu/