http://koszegibor.hu/wp-content/uploads/2017/02/ezgif-5-22463af244.gif

A jegyár tartalmazza

  • Pincelátogatásokat – tekintse meg, hol és hogyan készülnek a helyi és regionális borversenyeken is jó eredménnyel szereplő kőszegi borok!
  • Gravírozott üvegpoharat
  • Térképet
  • Kőszeg és környéki borok kóstolóját
  • Apró harapnivalót a borok mellé
  • Ingyenes buszjáratot

Megérkezéskor a bejáratnál megvásárolható kóstoló csomagunk, mellyel együtt megkapja útmutatónkat. Az útmutatóban található térkép, valamint a kihelyezett információs táblák segítségével könnyen megtalálja a nyitott borospincéket, és tájékozódhat a kóstolható borok felől.

A kóstoló csomag tartalmaz továbbá 1 db címeres emlékpoharat (vigye magával, ebbe kínálják boraikat a gazdák!), 16 db italjegyet, amely egyenként 1 dl bor kóstolására váltható be.
Kérjük támogassa rendezvényünk sikerét kóstoló csomagunk megvásárlásával!
Mind a messzebbről érkező turisták, mind a helyiek közlekedését meg kívánjuk könnyíteni azzal, hogy ingyenes buszjáratot üzemeltetünk a kőszegi vasútállomásról. Nincs lehetőség a busszal a pincészetekig eljutni, kizárólag a Pogányok elején és Cákon áll meg. A busszal való utazás a programon részt vevők számára ingyenes. A helyszín megközelíthető továbbá gyalogosan, kerékpárral.

 

Túrabakancs, borospohár

Ki ne szeretné a természetet, a kellemes környezetet és a finom borokat. Mi megadjuk a lehetőséget, hogy mindezeket egy csokorba szedve az érdeklődők elé kínáljuk. Ez alkalommal Pünkösd vasárnapján, mikor is régi hagyomány szerint a borászok betekintést engednek a féltett pincéjükbe és a korábbi évek borait közszemlére teszik, Így van ez a piciny Kőszeg melletti szőlőhegyen is már évek óta. Borászok összefogásával és a tenni akarás erejével 2017 ben június 4. –én rendezik meg a Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Napot a Pogány-hegytől egészen Cákig, a híres Műemléki Pincesorig.

2017. június 4. Pünkösd vasárnap
11-18 óra

Pénztár a Pogányok bejáratánál, illetve a cáki tűzoltószertárnál található.

A recept egyszerű: fogd a poharad és haladj a kijelölt úton. (kitérőkkel még érdekesebb lehet a túra)

A körülbelül 4 km -es túraút könnyedén teljesíthető, főként, ha többed magaddal érkezel.

Hogy megkönnyítsük a dolgodat, Kőszeg több pontján megálló autóbusszal segítjük a közlekedést.

Kinyitjuk Pogány-völgyi pincéinket,

meghívjuk borász barátainkat, kicsit sertepertélünk a konyhában és szeretettel várunk mindenkit! Húzzon túracipőt, látogasson meg minket, barangolja be bensőséges völgyünket és kóstolja meg borainkat!

Járja be a Pogány-hegy völgyét, élvezze a szép időt és a helyi gazdák vendégszeretetét ebben a közeli természeti csodában! Csodálja meg az alsó úton a présházakkal ölelt utat, ahol leülhet a fűbe egy pohár borral. Gyönyörködjön a felső úti panorámaúton egyre szélesebbre nyíló tájban! Látogasson be minden nyitva tartó présházba, ahol a tulajdonosok örömmel kínálják boraikkal, és talán betekintést engednek a pincékbe is!

 

Kapcsolat:

Kampits László
+36 20 824 8862
koszegibor@gmail.com

 

Résztvevő pincék

Alasz Pince
Tóth Pincészet
Frank Borászat
Kampits Családi Pince
Stefanich Pincészet
GazsiBor
Mándli Borház
Jagodics Pince

Válts nyelvet

Jegyár

2 500 Ft/fő
Regisztrációval: 2 000 Ft/fő
(lezárult)

Regisztráció

A regisztráció lezárult, de a rendezvény napján lehetőség lesz normál áras jegyet venni.

 

Online jegyét mobilján is bemutathatja név és e-mail cím beazonosítás után.

Galéria 2017

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Buszmenetrend

Plakát

Térkép

Hétforrás

Jurisics Vár

Cáki Pincesor

Kálvária-templom

Menetrend

Kedves Vendégeink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Nyitott Pince Nap sajtónyilvános esemény, így a rendezvény területén fénykép- vagy videófelvételek készülhetnek, amelyek a médiában megjelenhetnek. Mi, szervezők is készítünk fotódokumentációt a rendezvényről, amelyet saját kommunikációs csatornáinkon (www.facebook.com/koszegiborokhaza) közzétehetünk, illetve sajtóközleményeinkben esetenként felhasználhatunk.
Amennyiben valamely általunk készített fotót vagy videót sértőnek találja, vagy azok felhasználása ellen kifogással élne, panaszt tenne, úgy ezt Kampits Lászlónál, az info@koszegibor.hu e-mail címen teheti meg. Tisztelettel kérjük a fenti információ figyelembevételét!

Szállások