http://koszegibor.hu/wp-content/uploads/2017/02/ezgif-5-22463af244.gif

A jegyár tartalmazza

  • Pincelátogatásokat – tekintse meg, hol és hogyan készülnek a helyi és regionális borversenyeken is jó eredménnyel szereplő kőszegi borok!
  • Gravírozott üvegpoharat
  • Térképet
  • Kőszeg és környéki borok kóstolóját
  • Apró harapnivalót a borok mellé
  • Ingyenes buszjáratot

Megérkezéskor a bejáratnál megvásárolható kóstoló csomagunk, mellyel együtt megkapja útmutatónkat. Az útmutatóban található térkép, valamint a kihelyezett információs táblák segítségével könnyen megtalálja a nyitott borospincéket, és tájékozódhat a kóstolható borok felől.

A kóstoló csomag tartalmaz továbbá 1 db címeres emlékpoharat (vigye magával, ebbe kínálják boraikat a gazdák!), 16 db italjegyet, amely egyenként 1 dl bor kóstolására váltható be.
Kérjük támogassa rendezvényünk sikerét kóstoló csomagunk megvásárlásával!
Mind a messzebbről érkező turisták, mind a helyiek közlekedését meg kívánjuk könnyíteni azzal, hogy ingyenes buszjáratot üzemeltetünk a kőszegi vasútállomásról. Nincs lehetőség a busszal a pincészetekig eljutni, kizárólag a Pogányok elején és Cákon áll meg. A busszal való utazás a programon részt vevők számára ingyenes. A helyszín megközelíthető továbbá gyalogosan, kerékpárral.

 

Túrabakancs, borospohár

Ki ne szeretné a természetet, a kellemes környezetet és a finom borokat. Mi megadjuk a lehetőséget, hogy mindezeket egy csokorba szedve az érdeklődők elé kínáljuk. Ez alkalommal Pünkösd vasárnapján, mikor is régi hagyomány szerint a borászok betekintést engednek a féltett pincéjükbe és a korábbi évek borait közszemlére teszik, Így van ez a piciny Kőszeg melletti szőlőhegyen is már évek óta. Borászok összefogásával és a tenni akarás erejével 2017 ben június 4. –én rendezik meg a Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Napot a Pogány-hegytől egészen Cákig, a híres Műemléki Pincesorig.

2017. június 4. Pünkösd vasárnap
11-18 óra

Pénztár a Pogányok bejáratánál, illetve a cáki tűzoltószertárnál található.

A recept egyszerű: fogd a poharad és haladj a kijelölt úton. (kitérőkkel még érdekesebb lehet a túra)

A körülbelül 4 km -es túraút könnyedén teljesíthető, főként, ha többed magaddal érkezel.

Hogy megkönnyítsük a dolgodat, Kőszeg több pontján megálló autóbusszal segítjük a közlekedést.

Kinyitjuk Pogány-völgyi pincéinket,

meghívjuk borász barátainkat, kicsit sertepertélünk a konyhában és szeretettel várunk mindenkit! Húzzon túracipőt, látogasson meg minket, barangolja be bensőséges völgyünket és kóstolja meg borainkat!

Járja be a Pogány-hegy völgyét, élvezze a szép időt és a helyi gazdák vendégszeretetét ebben a közeli természeti csodában! Csodálja meg az alsó úton a présházakkal ölelt utat, ahol leülhet a fűbe egy pohár borral. Gyönyörködjön a felső úti panorámaúton egyre szélesebbre nyíló tájban! Látogasson be minden nyitva tartó présházba, ahol a tulajdonosok örömmel kínálják boraikkal, és talán betekintést engednek a pincékbe is!

 

Kapcsolat:

Kampits László
+36 20 824 8862
koszegibor@gmail.com

 

Résztvevő pincék

Alasz Pince
Tóth Pincészet
Frank Borászat
Kampits Családi Pince
Stefanich Pincészet
GazsiBor
Mándli Borház
Jagodics Pince

Válts nyelvet

Jegyár

2 500 Ft/fő
Regisztrációval: 2 000 Ft/fő
(lezárult)

Regisztráció

A regisztráció lezárult, de a rendezvény napján lehetőség lesz normál áras jegyet venni.

 

Online jegyét mobilján is bemutathatja név és e-mail cím beazonosítás után.

Galéria 2017

Buszmenetrend

Plakát

Térkép

Hétforrás

Jurisics Vár

Cáki Pincesor

Kálvária-templom

Menetrend

Kedves Vendégeink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a Nyitott Pince Nap sajtónyilvános esemény, így a rendezvény területén fénykép- vagy videófelvételek készülhetnek, amelyek a médiában megjelenhetnek. Mi, szervezők is készítünk fotódokumentációt a rendezvényről, amelyet saját kommunikációs csatornáinkon (www.facebook.com/koszegiborokhaza) közzétehetünk, illetve sajtóközleményeinkben esetenként felhasználhatunk.
Amennyiben valamely általunk készített fotót vagy videót sértőnek találja, vagy azok felhasználása ellen kifogással élne, panaszt tenne, úgy ezt Kampits Lászlónál, az info@koszegibor.hu e-mail címen teheti meg. Tisztelettel kérjük a fenti információ figyelembevételét!

Szállások