AGROmashExpo 2017

  2017-ben január 25-28. között nyitja meg kapuit Magyarország legrangosabb agráripari rendezvénye a 35. AGROmashEXPO és a 6. AgrárgépShow. Társrendezvényeik immáron hagyományosan a Magyar Kert és a Szőlészet és Pincészet szakkiállítások, melyeket a 17-es és 18-as pavilonban tekinthetnek meg az érdeklődők.

  A rendezvény idén is a teljes területet felöleli, és már hónapokkal ezelőtt minden kiállítói hely elkelt.

  A 2016. évi kiállításcsokor számokban:

  316 kiállító
  37 600 m2
  45 000 látogató

   

  Napi belépőjegy – online, regisztrációval*:                                            1.900.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)
  2 napos bérlet (tetszőleges 2 napra) – online, regisztrációval*:       3.000.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)

  * A regisztrációval összekötött kedvezményes jegyárak csak abban az esetben vehetők igénybe, ha a jegyet online fizetik. Később a pénztárban a kedvezmény nem érvényesíthető.

  A megváltott belépőjegyek az egyidejű kiállításokra is érvényesek (Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet)

  Regisztráljon a kedvezményes belépőjegyért!
  Az online regisztrációhoz kérjük, kattintson ide: regisztráció

  (Diák, nyugdíjas, csoportos diák ill. kőbányai kedvezményes jegy csak a helyszínen lévő pénztárakban, a megfelelő igazolvány felmutatása ellenében vásárolható.)

  Amennyiben nem kíván regisztrálni, úgy csak a helyszínen tud belépőjegyet venni. JEGYÁRAKRÓL IDE KATTINTVA tájékozódhat!