Borász tanulmányok

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Borász tanulmányok’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Egy tudományos borlexikon gyűjtemény, mely segíthet még jobban elmélyülni a borász szakmában. Célja a gyűjteménynek, hogy segítse azokat az érdeklődőket, akik ezen témákban szeretnének minél több ismeretet megszerezni. Az itt szereplő dokumentumok a forrás megjelölésével felhasználhatóak további terjesztésre. Amennyiben lehetősége van bővíteni a dokumentumok sorát, úgy szívesen fogadjuk e-mailben az info@koszegibor címre.

Dokumentumokat gyűjtötte: Kampits László
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Wine tourism – Marketing and branding opportunities of Kőszeg /Kinga Németh/  (PDF)

Családi Vállalkozások kialakulása, működése és sikeressége; a magyarországi helyzet bemutatása /Szebellédi Mátyás/

Talajvizsgálatok a Kőszegi-hegységben /Dóczi Máté/ (PDF)

A kőszegi borvidék helyzetelemzése /Horváth András, Bejczi László/  (PDF)

Borút szerepe Kőszeg Idegenforgalmában  /Kampits Balázs/  (PDF) 

A borfogyasztás élettani hatásai  /Kampits László/   (PDF)

A kékfrankos eredete (PDF)

A szőlő környezetkímélő termesztése Kőszegen (PDF)

Útmutató Borkedvelőknek  /Kevin Zraly/  (PDF)

Amit a kőszegi borról tudni kell /Horváth Balázs/ (PDF)

Szőlő és bor legendák, vallások és a Biblia tükrében /Kampits Ernő/ (PDF)

Történelmi kalandtúra  Kőszeg-Hegyalján /Fehér Julianna/ (PDF)

A szőlő és a bor előfordulásai a Bibliában /Kampits Bence/ (PDF) 

Kitörési lehetőségek a magyar mezőgazdaságban /Kampits Bence/ (PDF)

A magyar borászat mai helyzete

A villányi védett eredetű vörösborok szabályozása és élettani hatásai  /Pál József/ (PDF)

Új trendek és exkluzív borszolgáltatások a magyarországi gyógy-és wellness-turizmus területén /Turi Szilvia/ (PDF)

Különböző évjáratú kőszegi borok finomösszetételének vizsgálata különös tekintettel a fenolos alkotórészekre  /Láng Letícia/ (PDF)
[/av_textblock]