A hagyományokhoz híven 2018-ban is megtartották a csepregi szőlőhegyen az előszilveszteri forraltboros túrát. Minden évben rekordot dönt a látogatók száma. Idén is így alakult. A kínálat a forralt bor mellett, tiszta bor, és nassolni való volt. Néhány helyen zene is várta az érkezőket.
A programot már hagyományosan több éve megrendezik, ami nem csak a környékről vonzza a túrázókat, de az ország másik feléből is, sőt külföldről is érkeztek. 
A kiindulási pont nem változott idén sem, most is a Hangakapunál és a Bene kútnál lehetett regisztrálni. Az idei részvételi díj Kétezer – nyolcszáz forint volt. Ezért járt egy csésze és egy térkép a bortúra útvonaláról és már indulhatott is a pincejárás. Elfogyott az idei évre beszerzett több mit 700 csésze, de senki nem maradt ivóalkalmatosság nélkül.
Ez évben is, tizennégy helyen lehetett kóstolni a különbözőképpen elkészített forralt borokat. Aki másra vágyott, kapott teát, vagy megkóstolhatta a nyers bort is, mert a gazdák azzal is készültek. Hogy ne ártson meg a sok nedű a vendéglátók ételt is kínáltak.