Erzsébet Napi Rendezvény

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

A Farkas Sándor Egylet, a Csepregi Hegyközség és a Csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete tisztelettel, szeretettel meghívja és várja a kedves vendégeket, érdeklődőket!

Időpont, helyszín

2016. november 19. 18:00

Petőfi Sándor Művelődési – Sportház és Könyvtár, Csepreg, Széchenyi tér 31.

Program

Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI néptáncosainak műsora

Kéri Ferenc: Helén, a tehén, avagy gyalog, mint Balogh népi komédia

Dalcsokor a Farkas Sándor Egylet tagjainak előadásában

Belépőjegy

A rendezvényre a belépés díjtalan, de az Egylet adományokat, felajánlásokat köszönettel elfogad!

 

Az újbor bemutatása és borkóstoló

A borosgazdák és a Borbarát Hölgyek szíves ajánlásával

A kóstolón való részvétel feltétele pohár vásárlása, mely 1000 Ft. Az ár tartalmazza a borkóstolást, és a borkorcsolyák elfogyasztását.

erzsebet-nap-csepreg-16

Csepreg Városában november 19-én tartották a sok éves hagyománnyal rendelkező Erzsébet Napot és az újbor szentelését. Ilyenkor ugyanis a Farkas Sándor Egylet tagjai, a Csepregi Hegyközség és a Csepregi Borbarát
Hölgyek Egyesülete közösen köszönti fel az Erzsébeteket, s a rendezvényen Finta József plébános az új bort is felszenteli.
Az újbor ünnepe már sok éves tradícióval rendelkezik, s a hozzá kötõdõ vígasságok, pedig fontos eseménynek számítanak városunk életében – emelte ki
köszöntőbeszédében Vlasich Krisztián Csepreg Város polgármestere. A város vezető az Erzsébeteket és Katalinokat is köszöntötte, majd a szőlőtermelő borosgazdáknak kívánt munkájukhoz
jó egészséget és bőséges jövő évi termést.
Az idei esztendőben a műsort a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI nép táncosai adták, akik fergeteges műsorral és tánccal is elkápráztatták a szép számú közönséget. Az igazi talpalávalót a Répcementi Citera Barátok Köre húzta, de a rendezvény egyik szervezője a Farkas Sándor Egylet is igazán kitett magáért, hiszen az idei évben tagjai a Kéri Ferenc: Helén, a tehén műsorral, majd népdalokkal is szórakoztatta és többször meg is nevettette az est vendégeit.
A kiváló hangulat mellé, Horváth Gábor borosgazda 2016-ban díj nyertes, jó minőségű új bora mellett, ízletes más csepregi pincékből származó kiváló borokat is meg kóstolhattak a vendégek, melyeket az este folyamán a borosgazdák és a város színébe öltözött Borbarát Hölgyek Egyesületének tagjai, Horváth Edina elnök asszony vezetésével kínáltak a borkóstolón.

 

Galéria