Erzsébet Napi Rendezvény

OAuthException: (#200) Missing Permissions

A Farkas Sándor Egylet, a Csepregi Hegyközség és a Csepregi Borbarát Hölgyek Egyesülete tisztelettel, szeretettel meghívja és várja a kedves vendégeket, érdeklődőket!

Időpont, helyszín

2016. november 19. 18:00

Petőfi Sándor Művelődési – Sportház és Könyvtár, Csepreg, Széchenyi tér 31.

Program

Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI néptáncosainak műsora

Kéri Ferenc: Helén, a tehén, avagy gyalog, mint Balogh népi komédia

Dalcsokor a Farkas Sándor Egylet tagjainak előadásában

Belépőjegy

A rendezvényre a belépés díjtalan, de az Egylet adományokat, felajánlásokat köszönettel elfogad!

 

Az újbor bemutatása és borkóstoló

A borosgazdák és a Borbarát Hölgyek szíves ajánlásával

A kóstolón való részvétel feltétele pohár vásárlása, mely 1000 Ft. Az ár tartalmazza a borkóstolást, és a borkorcsolyák elfogyasztását.

erzsebet-nap-csepreg-16

Csepreg Városában november 19-én tartották a sok éves hagyománnyal rendelkező Erzsébet Napot és az újbor szentelését. Ilyenkor ugyanis a Farkas Sándor Egylet tagjai, a Csepregi Hegyközség és a Csepregi Borbarát
Hölgyek Egyesülete közösen köszönti fel az Erzsébeteket, s a rendezvényen Finta József plébános az új bort is felszenteli.
Az újbor ünnepe már sok éves tradícióval rendelkezik, s a hozzá kötõdõ vígasságok, pedig fontos eseménynek számítanak városunk életében – emelte ki
köszöntőbeszédében Vlasich Krisztián Csepreg Város polgármestere. A város vezető az Erzsébeteket és Katalinokat is köszöntötte, majd a szőlőtermelő borosgazdáknak kívánt munkájukhoz
jó egészséget és bőséges jövő évi termést.
Az idei esztendőben a műsort a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és AMI nép táncosai adták, akik fergeteges műsorral és tánccal is elkápráztatták a szép számú közönséget. Az igazi talpalávalót a Répcementi Citera Barátok Köre húzta, de a rendezvény egyik szervezője a Farkas Sándor Egylet is igazán kitett magáért, hiszen az idei évben tagjai a Kéri Ferenc: Helén, a tehén műsorral, majd népdalokkal is szórakoztatta és többször meg is nevettette az est vendégeit.
A kiváló hangulat mellé, Horváth Gábor borosgazda 2016-ban díj nyertes, jó minőségű új bora mellett, ízletes más csepregi pincékből származó kiváló borokat is meg kóstolhattak a vendégek, melyeket az este folyamán a borosgazdák és a város színébe öltözött Borbarát Hölgyek Egyesületének tagjai, Horváth Edina elnök asszony vezetésével kínáltak a borkóstolón.

 

Galéria