Legyél te a 17. Borkirálynő

Elmúltál már 18, de nem vagy még 58? Agilis, belevaló és közösségi embernek tartod magad? Mindig is álmodoztál róla, hogy egyszer korona kerüljön a fejedre?

Itt a lehetőség, hogy jelentkezz az elérhetőségek egyikén, és megkapjad az esélyt, hogy egy vetélkedő keretében a kőszegi szüreti felvonuláson már hintóban vonulj fel, csodaszép ruhában.

A megmérettetésre kellő felkészülési anyagot kapsz, így ha szorgalmas és elhivatottan állsz neki, sőt szurkolói táborod is van, akkor nagyobbak az esélyeid.

Hogy miért éri ez meg neked? Képviselheted a borászokat, borhölgyeket 1 éven keresztül a város megannyi rendezvényein. Kitüntetett figyelmet kapsz, kiválaszthatod a saját borodat, mely a te ízlésednek megfelel. Kitűzhetsz magadnak egy üzenetet, amit oly sok embernek el szeretnél mondani. Számtalan nyeremény a versenyt követően. Mozgalmas szüreti felvonulás garantált. Sok gratuláció.

Ne feledd, hogy a cím megszerzése kötelezettségekkel jár, így a koronát viselni kell, nem hordani. A Királynőség kötelezettségekkel jár, amit ha betartasz további lehetőségek tárháza nyílik ki a részedre.

Figyelem! A királynőválasztás nem szépségverseny, a rátermettség és az elhivatottság a legfontosabb szempont. Fordulj bizalommal kérdéseiddel a Kőszegi Borbarát Hölgyek elnökéhez, aki azonnal válaszol minden kérdésedre.

Hogy mire használod ki a kiérdemelt Királynőségedet, az csakis rajtad múlik.

17. Borkiálynő választás