A KOCCINTAS.HU és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum közös szervezésében, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmai partnerségével valósulhat meg Magyarország első, borturisztikai tematikus napja, ahol pincészetek, szállásadók, gasztronómiai szolgáltatók, önkormányzatok mutatják be kulturális, gasztronómiai és turisztikai kínálatukat, attrakcióikat.
Belépődíj: elővételben 2019. február 22-ig 2000 Ft a helyszínen és online: jegymester.hu, az esemény napján: 3000 Ft a helyszínen
10:00 Megnyitó
Dr. Estók János a Magyar Mezőgazdasági Múzeum főigazgatója
Tarpataki Tamás helyettes államtitkár, Agrárminisztérium
Légli Ottó a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke
10:20 Bor és vendég
Előadók:
Barátossy Gábor: A borminőség szolgálatában.
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
Király László: Mi a sommelier szerepe? Magyar Sommelier Szövetség
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa: A Bor Csak Mértékkel érték nemzetközi kezdeményezésről
11:20 Szünet
11:30 Jó gyakorlatok a Pannon régióból
Előadók:
Berlinger Attila: Szekszárdi Borvidék
Schmidt Győző: Tolnai Borvidék
Schunk József: A Pécsi Borvidék múltja, jelene és jövoje
Pataki Kinga: Villányi borvidék
Dr. Szabó Géza – Závodi Bence: Borvidéki imázserosíto borgasztronómiai
fesztiválok Magyarországon. Pécsi Tudományegyetem
Gyorffy Zoltán: A Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa – a sikeres szereplők. Pécsi Borozó
Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum
Időpont: 2019. február 23. 10–13 óra
Szakmai együttműködő partner: Hegyközségek Nemzeti Tanácsa
A konferencia regisztrációhoz kötött. Kérjük szíveskedjen regisztrálni
az info@koccintas.hu címen.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.