20. Kőszegi Borkirálynő

Kamper Natália Kőszeg Város 20. Borkirálynője 🥇️

Elkezdődött az idei Kőszegi szüreti hétévége az első hordó csapra verésével és a 🏆 Város bora eredményhirdetésével. 2019 –ben a Jagodics Pince Blauburger bora kapta a várostól azt a megtiszteltetést, hogy 1 évig palackozhat a városnak a becses nedűből.

Látványos megmérettetésen választották ki a város borkirálynőjét is. Kamper Natáliának a  mottója Paulo Coelho egyik gondolata: „Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.”

29 éves, Nagycenken él. Állattenyésztő mérnökként végzett. Kedvenc étele az áfonyás-vörösboros őzpörkölt. Kedveli a száraz, fehér, érlelt borokat, kedvence a Sauvignon Blanc. Hobbija a foci és a kangoo aerobic. Szabadidejében szeret minél több időt a természetben tölteni, túrázni, kirándulni. Szeretne jobban megismerkedni a helyi borkultúrával, még többet tanulni a borokról, a termőhelyről, szőlészetről, borászatról, ezáltal méltón képviselni Kőszeget és Kőszeg-Hegyalját a különféle rendezvényeken. Szívesen lenne borkirálynőként a kőszegi boros közösség aktív tagja.

Az udvarhölgy: Szabó Hajnalka lett.