A kőszegi Portré Étterem és Panzió borest-sorozatot indított útjára, BorPortré címmel. Az estek keretében hazánk borvidékeit mutatjuk be, méghozzá az adott régió borain keresztül, a tételekhez pedig a Portré Étterem csapata készít fogásokat, Dienes Gábor séf vezetésével.
2017. december 15-én, pénteken 19:00 órakor folytatjuk tovább borvidéki kalandozásunkat, decemberi BorPortré estünkön az Etyek-Budai borvidéket járjuk körbe, és mutatjuk be borain keresztül.
Az est bor- és ételsora:
Üdvözlőital:
LOUIS FRANCOIS & CO. – Brut Nature Nyerspezsgő 2014
GERVAI PINCÉSZET – Sauvignon Blanc 2016
Lazac-carpaccio céklás mangóhabbal, pisztácia
ANONYM PINCÉSZET – Szinkópa 2016
Zsályás spárgakrémleves kacsamellel
ETYEKI KÚRIA – Pinot Noir 2015
Ropogós malaccsülök zöldséges káposztás pürével, pirított lilaburgonya
HARASZTHY PINCÉSZET – Fantastico Malbec 2013
Marhasült fügés jus-vel, borókás szilvás pite
NYAKAS PINCÉSZET – Menádok Sauvignon Blanc 2012
Körtés mandulás rétes, bazsalikomos fagylalt
Részvételi díj: 9.900,- Ft/fő
A borokat és a borvidéket bemutatja:
NAGY ZITA – Borgőz borblog
Rendezvényünkre előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Telefon: +36-94/363-170, +36-30/280-2406
E-mail: info@portre.com
Személyesen: Kőszeg, Fő tér 7.
Szállásfoglalási lehetőség panziónkban: +36-94/363-170
A változtatás jogát fenntartjuk!