Bor-Korzó 2022

Kőszeg legnagyobb léptékű borkóstoló eseménye. Találkozz a legkiválóbb helyi termelőkkel. Kóstolj és ismerd meg a táj jellegzetességeit.

FIGYELEM!! CSAK ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS!

Kőszeg legnagyobb exkluzív sétáló borkóstolója a Szőlő Jövésnek Könyve Ünnepségsorozat részeként. A Kőszegi Borászok Egyesülete szervezésében 11 pince kínálja a legjobb borait ezen a napon.

A sétáló borkóstoló során a vendégek 11 borász megannyi borát ízlelhetik meg. A borászok saját boraikon keresztül mutatják be Kőszeg egyediségét és sokszínűségét a karakteres és komplex száraz boroktól, az üde friss fehér – rozé borokig. Az esemény során a borászok beavatnak a mindennapok rejtelmeibe, mesélnek a borkészítési eljárásokról és történeteiken keresztül betekintést nyerhetünk alkotó mindennapjaikba.

Az esemény vendégborászata a 7/7 Pincészet, aki jelenleg egy közel 1 hektáros területen gazdálkodik Kékfrankos, Zweigelt, Merlot és Pinot noir borokkal.

Minden jegyár tartalmazza a korlátlan borkóstolást és a vízfogyasztást.

Jegyek korlátozott számban, kizárólag online vásárolhatók!

Részt vevő pincészetek:

  • Alasz Pince
  • Frank Borászat
  • Jagodics Pince
  • Kampits Családi Pince
  • Láng Pincészet
  • Mándli Borház
  • Stefanich Pincészet
  • Szőlőtermelők és Borértékesítők Szövetkezete
  • Tóth Pincészet
  • Unger Bormanufaktúra

Vendégpincészet: 7/7 Pincészet

Catering: Mészásó Porta – sajtkülönlegességek, házi készítésű finger food https://www.facebook.com/almos.meszaso

Helyszín: Zwinger Öregtorony; Kőszeg, Chernel u. 14, 9730
Időpont: 2022.04.23. 18:00 – 22:00

Jegyár:

Normál jegy: mely feljogosítja a belépésre, a kiállító pincészetek borainak kóstolását, pohár használatát, videóvetítést 3000 Ft/fő + 211 Ft kezelési ktg.

Extra jegy: mely feljogosítja a belépésre, a kiállító pincészetek borainak kóstolását, pohár használatát, videóvetítést + 4 tételes sétáló sajttál a Mészásó Porta jóvoltávól. 5000 Ft/fő + 325 Ft kezelési ktg.

További információk:

Mobil: +36208248862
E-mail: koszegibor@gmail.com
Web: koszegibor.hu
Facebook esemény: https://fb.me/e/1Mx8OIV5I

Jegyértékesítés: Kizárólag a COOLTIX jegyrendszeren keresztül. Jegyek a rendezvénytér maximális befogadóképesség függvényében korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A programváltozás jogát a szervező fenntartja.

Amennyiben a rendezvény időpontjában érvényes magyar rendeletek miatt nem kerülhet megvalósításra a rendezvény, úgy a Felek egyeztetnek az előleg későbbi felhasználásáról, vagy visszautalásáról.

Rendezvény támogatói: