Borászati laboratórium

Ezúton is szeretném tájékoztatni a Vinnováció Borászati & Kereskedelmi Kft. Borászati laboratóriumának megújult szolgáltatásairól. Gyorsabbak, pontosabbak lettünk, bővült az igénybe vehető szolgáltatások köre. 

Zavarosság mérése:          1000.- Ft + Áfa

Fehérje stabilitás :              1000.-Ft + Áfa

összes extrakt                      600.-Ft + Áfa

cukormentes extrakt            500.-Ft + Áfa

tejsav                                   900.-Ft + Áfa

Valamint a mellékelt árjegyzék szerinti vizsgálatokat az adott napon elvégezzük és e-mailben megküldjük. A vizsgálathoz a derítési próbához, valamint amennyiben kénmérést is kér,  500 ml (0,5 liter), egyébként 200 ml (2dl) anyagot kérünk. A palack stabilitáshoz értelemszerűen egy teli palackot kérünk. 

Megrendelésre 72 órás szállítással ózonozott víz előállítására is alkalmas, valamint közepes és nagy teljesítményű ózongenerátorokat is forgalmazunk. Az aktuális készletről telefonon, e-mailben tudunk tájékoztatást adni.

Borlabor árjegyzék Sopron

Szaktanácsot csak teljes vizsgálat alapján tudunk adni, ami ingyenes. Derítési próba esetén Bentonitban adjuk meg az esetleges anyagigényt, más derítőszer alkalmazása esetén + 500.-Ft + Áfa összeget számolunk fel.

A jelenlegi korlátozások miatt, több minta esetén van lehetőség a minták helyszíni átvételére, telefonos egyeztetést követően. A kapcsolat felvétel honlapunkon keresztül is egyszerű….  De ugyanott egyéb elérhetőségeinket is meg lehet találni. 

Keressenek bennünket bizalommal, folyamatosan vírusmentesített ügyfélszolgálatunkon biztonságosan leadhatják megbízásaikat, a kézpénzen kívül átutalással, bankkártyával is fizethetnek. Mi nem csak a boraik, de az Önök egészségére is ügyelünk….

 Tisztelettel: Borlabor Sopron

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁNK CÍME:
Vinnováció Kft.
9400 Sopron, Dózsa György utca 9.
A helyközi buszpályaudvar mögött a Lackner Kristóf úttal párhuzamos utcában.
Hétfőtől péntekig, 9-15 óráig várjuk az Önök megbízását.
Telefonszámunk: +36 70 884 8432
Email címünk: info@vinnovacio.eu