Csepregi borverseny

Tisztelettel tájékoztatunk minden csepregi, gencsapáti, lukácsházi boros gazdát, hogy a Kőszeg és Környéke – Vaskeresztes és Környéke Hegyközség Csepregi Termőhelyén 2017. április 8-án, szombaton 9 órától bonyolítjuk le a Borversenyt vörös, fehér és rosé borok kategóriában.

Nevezni lehet minden új borral, illetve külön kategóriában óborral, amelynek termőhelye Csepreg és kornyéke. A nevezett borokat fajtánként 3 db 7,5 l-es, dugóval/csavarzárral lezárt üvegben lehet leadni a csepregi Művelődési Házban. (Csepreg, Széchenyi tér 31. sz. alatt) április 7-én, pénteken 15-18 óráig.

A Borverseny helyszíne: Petőfi Sándor Művelődési – Sportház és Könyvtár Aulája.

A borverseny bírálatát szakmai és társadalmi zsűri végzi. Délután a Csepregi Borbarát Hölgyek Egyesületének tagjai az aranyérmes borokból kiválasztják a „Csepregi Hölgyek Borát”.

Szeretettel várjuk a gazdákat az eredményhirdetésre, amely a verseny helyszínén 2017. április 8-án 16 órakor lesz. A Borverseny a helyben termelt boroknak bemutatkozási és értékelési lehetőséget teremt. Bízunk abban, hogy valamennyi csepregi és Csepreg környéki borosgazda hozzájárul a verseny sikeréhez azzal, hogy benevez erre a megmérettetésre.