Kőszeg -Hegyaljai terepjárós bortúra

  Járja be a kőszegi hegyet terepjáróval, közben álljon meg helyi borászatoknál. Kóstolja meg a bort ott, ahol terem. Egy igazi terepjárós élményben lehet része.

  Szeretettel várunk családokat, kíváncsi kirándulókat, közös kalandra vágyó baráti társaságokat, munkatársakat, akik a dolgos hétköznapokon kívül tartalmas pillanatokat szeretnének együtt megélni.

  Túraútvonal:

  Időpontok: Péntek – Szombat 15 órától
  Jelentkezési határidő a program előtt minimum 2 nappal.

  Ár: 11.000 Ft/fő

  Induló létszám: 2 fő
  Maximum létszám: 20 fő

  Bővebb információ:
  Telefonszám: +36305056928
  E-mail: koszegiterepjaro@gmail.com
  Facebook: https://www.facebook.com/koszegiterepjaro
  Instagram: https://www.instagram.com/koszegiterepjaro/

  Az ár tartalmazza a transzferköltséget, 3 pince látogatását, 9 bor kóstolását, egyszeri étkezést, túravezetést.

  Jelentkezés:
  Telefonon, vagy e-mailben. Név, elérhetőség, időpont megjelölésével.
  Fizetés egy összegben a túra kezdetekor készpénzben!

  Huiber Tibor

  Fontos!

  Fenntartjuk a jogot, hogy a borász megbetegedése vagy előre nem látott és el nem hárítható akadályoztatása esetén, ha maga helyett más személyt nem tud megjelölni, hogy a pincészetet képviselje az utazás alkalmával, akkor más pincészetet kérhetünk fel a kijelölt időpontban az utazáson való részvételre.

  Fenntartjuk a jogot, hogy a rossz időjárási körülmények, vagy más előre nem látható eseményből adódóan az utazást nem tudjuk megtartani akkor lehetőségünk van új időpont kijelölésére az utazás megtartására.

  A fenti eseményekről az kalandozásra jegyet váltottakat a felmerült problémák tudomásunkra jutását követően haladéktalanul tájékoztatjuk.

  Az utazások egész évben foglalhatók, viszont lebonyolításuk függ az időjárástól. Ezért, ha az időjárás nem teszi lehetővé a program lebonyolítását lehetőséget biztosítunk az új időpont kiválasztására.

  Programplakát letöltése (PDF)