Organikus bor a Soproni borvidékről./Organic Wine from West Hungary.
Szívből, szeretettel.
Minőséggel, precizitással.
Borok
Pinot Noir
FAJTA: 100% PINOT NOIR
SZÜRET: KÉZI SZÜRET 2018 09.28.
VINIFICATIO: SPONTÁN ERJESZTÉS 25% EGÉSZ FÜRT,28 FOKON 28 NAPIG, ÉRLELÉS MAGYAR TÖLGYFA HORDÓBAN KÜLÖNBÖZŐ TÉRFOGAT
2,5-3-5 HL 12 HÓNAP
SAV: 6,4g/l
ALK: 13.8%
MARADÉK CUKOR: 2 g/l
Birtok Vörös
FAJTA: ZWEIGELT 60% – KÉKFRANKOS 40%
SZÜRET: KÉZI SZÜRET 2018. 09. 21.
VINIFICATIO: SPONTÁN ERJESZTÉS 40% EGÉSZ FÜRT,18 FOKON 28 NAPIG, ÉRLELÉSs INOX TARTÁLY 12 HÓNAP
SAV: 5,6 g/l
ALK: 12.7%
MARADÉK CUKOR: 1g/l
Chardonnay
FAJTA: 100% CHARDONNAY
SZÜRET: KÉZI SZÜRET 2019.09.14.
VINIFICATIO: EGÉSZ FÜRTÖS PRÉSELÉS, SPONTÁN ERJESZTÉS 17 FOKON, ÉRLELÉS INOX TARTÁLY 4 HÓNAP
SAV: 6,5 G/L
ALK: 12.5%
MARADÉK CUKOR: 1,4 G/L
Cserszegi Fűszeres
FAJTA: 100% CSERSZEGI FŰSZERES
SZÜRET: KÉZI SZÜRET 2018.09.01.
VINIFICATIO: 12 ÓRA HÉJJON ÁZTATÁS 8 FOKON, MAJD PRÉSELÉS,ÜLEPÍTÉS 8 FOKON 10 ÓRA, SPONTÁN ERJESZTÉS 17 FOKON 9 NAP, PALACKÉRLELÉS MIN 1,5 ÉV
SAV: 6,1 G/L
ALK: 12.2%
MARADÉK CUKOR: 2 G/L
SAV: 6,5 G/L
ALK: 12.5%
MARADÉK CUKOR: 1,4 G/L
Szőlészkedés és borászkodás elsősorban egyfajta feszültséglevezetési lehetőségként vette kezdetét, azonban az elmúlt 5 évben egy „sohavégetnemérős” történetté alakult. A történet elkezdődik a lukácsházi és a pösei szőlőhegyen és a bort kóstolók fantáziáján múlik, hogy mikor, hol és milyen formában ér véget.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez számunkra is és fogyasztóink számára is egy meseszerű kaland legyen.
Termőterületünk jelenleg egy közel 1 hektáros terület – ami geológiailag agyag, hordalék és vöröskavics elegye – szőlőink pedig a Kékfrankos, Zweigelt, Merlot és Pinot noir.
.
Borász: Tömő Szabolcs
Telefonszám: +36 70 317 8488
E-mail: szabi1209@gmail.com
Honlap: https://7-7wine.com
Facebook: 7/7 pince
Instagram: #7/7pince
.