BORKORCSOLYA VERSENY Különdíjas
Hozzávalók:
Sajtoshoz: 10 dkg vaj, 10 dkg ementáli sajt, 10 dkg liszt, só, kevés pirospaprika
Baconos: 15 dkg bacon, 10 dkg sajt, 10 dkg liszt, tejföl,
Kolbászos: 15 dkg kolbász, 10 dkg sajt, 10 dkg liszt, tejföl,
Elkészítés:
Sajtos: Vajat, ementáli sajtot, lisztet, sót, pirospaprikát összegyúrjuk. Vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk majd pirosra sütjük.
Baconos: A bacont ledaráljuk vagy összeturmixoljuk egy kevés tejföllel, hozzágyúrjuk a lisztet, sajtot. Vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk majd megsütjük.
Kolbászos: A kolbászt ledaráljuk vagy összeturmixoljuk egy kevés tejföllel, hozzágyúrjuk a lisztet, sajtot. Vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk majd megsütjük.
Készítette: Gneisz Terézia