Chips variációk

    BORKORCSOLYA VERSENY Különdíjas

    Hozzávalók:

    Sajtoshoz: 10 dkg vaj, 10 dkg ementáli sajt, 10 dkg liszt, só, kevés pirospaprika
    Baconos: 15 dkg bacon, 10 dkg sajt, 10 dkg liszt, tejföl,
    Kolbászos: 15 dkg kolbász, 10 dkg sajt, 10 dkg liszt, tejföl,

    Elkészítés:

    Sajtos: Vajat, ementáli sajtot, lisztet, sót, pirospaprikát összegyúrjuk. Vékonyra nyújtjuk, kiszaggatjuk majd pirosra sütjük.

    Baconos: A bacont ledaráljuk vagy összeturmixoljuk egy kevés tejföllel, hozzágyúrjuk a lisztet, sajtot. Vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk majd megsütjük.

    Kolbászos: A kolbászt ledaráljuk vagy összeturmixoljuk egy kevés tejföllel, hozzágyúrjuk a lisztet, sajtot. Vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk majd megsütjük.

    Készítette: Gneisz Terézia