Borok
Kékfrankos
Zweigelt
Blauburger
Családi hagyományok:
Borászuk a nagyszülei csepregi szőlőjében már kisgyermekként megismerkedett a szőlőművelés, bortermelés szép, de nem könnyű feladataival. A tradíciók tiszteletben tartása abban is jól látszik, hogy a koracél tartályok mellett a nagyapa hordói még mindig helyet kapnak a borkészítés folyamatában.
Művelésmód:
Ernyő műveléses tenyészterületen folyik a szőlőtermesztés, ahol nagy figyelmet fordítanak a szőlő ápolása során a hajtásválogatásra, a fürtritkításra. 2001 tavaszán egy hektár területtel a Kövi-dűlőben, 2008 őszén két hektárral pedig a Borsmonostori-dűlőben bővült a termőterület.
Borkészítési technológia:
Szőlőjük a hagyományos és a korszerű technológia együttes alkalmazásával kerül feldolgozásra. Friss, gyümölcsös, fajtajelleget visszaadó borok készítésére is nagy hangsúlyt fektet a pincészet.
Borász: ifj. Frank János
Telefonszám: +36 20 824 8319
E-mail: frankboraszat@freemail.hu
Honlap: http://frankbor.hu/
.