III. ORSZÁGOS SZŐLÉSZ – BORÁSZ KONFERENCIA

Időpont: 2019. november 5.
Helyszín: Szent István Egyetem – Budai Campus, ˝K˝ épület
(1118 Budapest Villányi út 29-43.)

Jelentkezési és fizetési határidő 2019. október 28.

A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa és a Magyar Bor Akadémia, összefogásában 2017-ben egy hiánypótló szakmai rendezvényre került sor.

A rendezvény házigazdája és tudományos koordinátora a Szent István Egyetem Kertészettudományi Kara. A korábbi évek sikereire alapozva az idei évben ismételten megrendezésre kerül az „Országos Szőlész-Borász Konferencia”.

A III. Országos Szőlész-Borász Konferencia kiemelt témája a klímaváltozás.

A Konferencia a gyakorlat-orientált szőlészeti és borászati ismeretek innovatív tudásátadó fóruma, a tudományos kutatások által alátámasztott, tényszerűen igazolt eljárások megosztásának és megvitatásának céljával megtartott rendezvény. A szervezők nem titkolt célja ugyanakkor az is, hogy közel hozzák egymáshoz a kutatási és oktatási műhelyek képviselőit és a termelésben dolgozókat, megteremtve a párbeszéd és a közvetlen visszacsatolás lehetőségét az ágazat különböző részterületei között. Az előadók és a korreferátumokat tartó szakemberek ezért olyan szakmai tudományos és gyakorlati eredményeket, témaköröket mutatnak be, amelyek a mindennapi munkavégzés során kézzelfogható előnyöket biztosítanak a termelés, a fejlesztések megvalósítása, vagy épp a költségmegtakarítás terén.

A Konferencia részvételi díja: 7500 Ft + Áfa (9525 Ft), amely a szakmai program mellett magában foglalja az étkezést, a kávészünetet, illetve az újborok kóstolóján való részvétel lehetőségét.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a regisztráció a részvételi díj befizetésével válik teljes körűvé. A rendezvény helyszínen nincs lehetőség regisztrációs díj befizetésére.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében 250 főig tudjuk elfogadni.

Programterv
Regisztráció

Kérdés esetén kérjük, jelentkezzenek az alábbi elérhetőségek valamelyikén: rendezveny@hnt.hu, 061 413 7527.